Indflytning i Newsec (Datea) lejemål

Erfaring fra indflytning i Newsec (Datea) lejemål

Vores flyttedag nærmere sig og nogle dage før den officielle indflytningsdag afholdt vi overdragelsesmøde med Newsec.

Her fik vi en kompetent overdragelse med en komplet gennemgang af alle mangler og mindre problemer som lidt maling på gulvtæpper, et par ridser hist og her samt lidt gardiner og vinduer der ikke kørte helt som smurt.

Det meste blev udbedret i løbet af de næste par uger og resten noteret på mangelliste til en eventuel udflytningsdag.

Hver eneste ting vi kom med som mangel blev seriøst behandlet og hurtigt efterset af en håndværker med vurdering på om det ville blive udbedret med det samme eller senere.

Inden overtagelsesdagen havde vi også bedt om at få mulighed for at flytte tidligere ind. Dette ønske blev hurtigt behandlet af Newsec og tilladelse givet på enkelt vis mod helt normal betaling af husleje for den ekstra periode.

Eneste område som vi skulle være mere opmærksomme på ved indgåelse af kontrakt med Newsec er fællesområderne. Her er tingene drevet halvvejs af en slags lejerforening som betaler for alt udstyr og service. Udfordringen er at Newsec lidt bestemmer over det alligevel og de mangler der var i dette område får vi senere “mulighed” for selv at betale for via “nye tiltag” i ejerforeningen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *