Wihlborgs

Et overblik over Wihlborgs

Wihlborgs A/S er et ejendomsselskab, som er ejet af det svenske ejendomsselskab Wihlborgs Fastigheter. De opererer primært i Storkøbenhavn og administrerer omkring 400.000 m2 rundt omkring i det københavnske. Senest købte de i oktober 12 kontorejendomme heriblandt ejendommen på Kongevejen 400 i Holte.

Wihlborgs blev oprindeligt grundlagt i Malmø i 1924 af bygherren OP Wihlborg. I løbet af årene har virksomheden udvidet og til sidst indbefattet ejendomme i Stockholm, udover dem omkring Øresund. I dag har Wihlborgs kontorer og ejendomme på i Malmö, Lund, Helsingborg og København. Ejendomsporteføljen udvikles løbende og forbedres gennem salg, køb og refinansiering.

Wihlborgs aktier er noteret på Nasdaq Stockholm på Large Cap-listen i ejendomsbranchen siden januar 2016. Selskabet blev lanceret på børsen i 2005, da selskabet blev afviklet fra aktiebolaget Fabege.  Virksomhedens forretningsmetoder har givet et solidt afkast til de svenske familier som sidder med større aktieposter i virksomheden.

Trustpilot anmeldelse af Wihlborgs: En enkelt anmeldelse, men den beskriver en helt forfærdelig oplevelse med Wihlborgs

Facebook anmeldelser. Virksomheden har ingen dansk Facebook side, men på den svenske Facebook side for Wihlborgs er der ingen anmeldelser eller aktivitet fra andet end den svenske marketingafdeling.

Kilde: Firmaets hjemmesider, internet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *